The Sugarrush - High Status album art

The Sugarrush - mitä ihmettä?!?

Kyllä vain. The Posiesin, Weezerin ja Teenage Fanclubin pyhää kolminaisuutta palvova vaasalaiskolmikko julkaisee 21.8.2020 vuonna 2010 pöytälaatikkoon piilotetun High Status -albuminsa: 11 iskusävelmää lisättäväksi suomalaisten powerpop-hittien lyhyeen listaan. Kesä 2020 vaikuttaakin muodostuvan varsinaiseksi kadonneiden albumeiden julkaisujen aarreaitaksi - ensin kesäkuussa Neil Youngin Homegrown ja lähes heti perään elokuussa tiettyjen piirien* lähes yhtä innokkaasti odottama High Status.

Albumin on äänittänyt ja miksannut The Fried Musicin Arttu Peljo Alavetelin Studio 57:lla sekä The Fried Musicilla ja tuottajana hääri bändi itse. "The hardest rockin' pop band in the world" onkin ladannut albumin täyteen säröisiä kitaroita, kauniita melodioita ja upeasti pölähtäviä stemmoja!

High Statuksen äänitysten jälkeen The Sugarrush -miehistöä on nähty lavoilla vaikkapa The Lieblingsin ja Mitä Helvettiä Nyt Taas -yhtyeen riveissä, eikä The Sugarrushista ole yksittäisiä satunnaisia keikkoja lukuunottamatta juuri elonmerkkejä kuulunut. Nyt tilanne saattaa muuttua - heti koronarokotteen saatuaan bändi lupaa harkita myös keikkailua. Keikkatiedustelut osoitteeseen Keikkaolli / Pyramidi Booking.

Julkaisupäivä: 21.8.2020

Lisätiedot: Nature Sucks Anyway Records / Andy +358-50-480 4764

*bändin lähimmät ystävät, jotka ovat lopen uupuneita kinasteluun albumin mahdollisesta julkaisusta